Coaching, Eigen opinie

Haal het meeste uit leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching kan een grote boost zijn voor zowel uw prestaties als werkplezier. Maar voordat je met een coach gaat werken, moet je jezelf afvragen of je er klaar voor bent om het werk te doen. Om echt de vruchten van coaching te kunnen plukken, moet je ongemak kunnen verdragen en openstaan ​​voor experimenten.

U zult proactief nieuwe manieren van gedrag moeten omarmen, zelfs als deze benaderingen niet vanzelfsprekend voor u zijn.

Je moet ook ‘willen’ en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor je tekortkomingen, in plaats van je organisatie, je baas of je team de schuld te geven. Verantwoordelijkheid afwenden zal uw groei belemmeren. Door uw mislukkingen te erkennen, kunt u de weg vrijmaken voor uw ontwikkeling.

Tenslotte is het essentieel om ondersteuning te vragen wanneer u die nodig heeft. Je boekt sneller vooruitgang als je jezelf kwetsbaar maakt voor anderen, inclusief je baas, collega’s en zelfs directe ondergeschikten. Deel doelen, vraag om advies, luister met nieuwsgierigheid en accepteer en handel naar aanleiding van de constructieve feedback die u ontvangt.

Door ervoor te zorgen dat je klaar bent voordat je met een coach in zee gaat, kun je het beste uit de relatie halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.