GezondeGeest, GezondLichaam, JouwLeven

Consumer News: Vertroetel je huid in de wintermaanden

Vertroetel je huid in de wintermaanden

We zitten midden in de koude wintermaanden. Het weer kan guur zijn en dat heeft invloed op je lichaam en vooral op je huid. Wees dus extra lief voor je huid en verzorg deze goed. Forever heeft daarvoor hele fijne producten. Wat dacht je van deze?

Aloe Liquid Soap

Nieuw !
Onze nieuwe Aloe Liquid Soap is verrijkt met argan olie en jojoba, voor een hydraterende werking. Natuurlijke bestanddelen, zoals kokosvetzuren, zorgen voor een zacht schuimende reiniging. De pure aloë vera hydrateert je huid. De formule zorgt voor een fris, verzorgd en zacht gevoel. Pure verwennerij voor het hele lichaam en voor het hele gezin.

Bestel de nieuwste favoriet

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme bestaat uit een rijke mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis Creme ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer met een bijzonder kalmerende werking. Onmisbaar in deze koude wintermaanden.

Herstel je huid met deze crème

Aloe Lips

Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestand-delen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

Verzorg je lippen


Meer producten? Neem dan een kijkje op de Forever webshop of in de Forever Brochure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.