GezondLichaam

Je drinkt waarschijnlijk niet genoeg water …


Hoeveel water je precies per dag moet drinken, verschilt per persoon. Je hebt vast weleens gehoord of gelezen dat je acht glazen water per dag moet drinken voor een optimale gezondheid en spijsvertering. Hoewel dat een goede vuistregel is, meestal aanbevolen door gezondheidsautoriteiten, is er natuurlijk niet één standaard hoeveelheid water die elk persoon moet drinken. Voor jou is die hoeveelheid anders dan voor je partner, je zus, en je collega.

Wat wél voor iedereen geldt, is dat voldoende water drinken essentieel is voor je gezondheid. En dat het je lichaam een kickstart geeft: van je metabolisme tot aan je gemoedstoestand. We zetten alle info voor je op een rijtje … lees het artikel op de Forever website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.