Coaching, Eigen opinie, GezondeGeest, GezondLichaam, JouwLeven, KernTalenten

Zoek een zelfzorgroutine die bij u past

Als het onmogelijk lijkt om zelfzorg in uw dag te brengen, is het vinden van een betere trainingsroutine of het downloaden van nog een slaap-app niet de oplossing. Uiteindelijk moet je je manier van denken veranderen. Door uw aannames over wat zelfzorg is in twijfel te trekken, bent u beter uitgerust om een ​​aanpak te vinden die bij u past.

Hier zijn drie tips die kunnen helpen.

Definieer zelfzorg op uw eigen voorwaarden.

Zelfzorg kan er voor verschillende mensen anders uitzien. Het kan zijn dat je aan het einde van een lange dag naar je favoriete tv-programma kijkt, je telefoon uitzet, mediteert, aan het sporten bent – of iets heel anders. Alleen u kunt bepalen wat uw geest, lichaam en geest nodig hebben om te gedijen.

Pas op voor alles-of-niets-denken.

U hoeft niet van de ene op de andere dag een gezondheids- en fitnessexpert of een expert in mediteren te worden. Kleine aanpassingen maken een groot verschil.

Zoek naar manieren om zelfzorg te integreren in uw bestaande gewoonten en routines.

Probeer een wandel vergadering met een collega in plaats van een Zoom-oproep, of maak van uw volgende vriend een virtuele workout les.


Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering. We hebben allemaal onze eigen persoonlijkheid en wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor de ander. Vandaar onze persoonlijke aanpak … als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen en de mogelijke opties te verkennen …

Voorbeelden van opties:

Gezonde Geest

Wil je meer ontdekken over je eigen energiegevers en energievreters … de KernTalenten methode geeft je op een snelle en efficiënte manier meer inzichten.

Gezond lichaam

Wil je jezelf verwennen met één van de natuurlijke producten van Aloë Vera, neem dan gerust een kijkje in de brochure of in de webshop.

maar er is meer … ik luister graag naar jouw vragen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.