Aanbod

Einstein - insanityMensen zitten soms vast in een starre manier van denken en de wereld te beleven. Dit vastzitten in denkpatronen zal er voor zorgen dat het leven maar op een zeer beperkte manier wordt bekeken en dat er ook vaak kansen onbenut blijven. Deze gedachten hebben een invloed op je gevoelens en gedrag.

Belangrijk is om tijdig deze denkpatronen te doorbreken en er ook bij stil te staan hoe deze zijn ontstaan. Vaak vloeien ze voort uit irrationele gedachten. Oplossingen zoeken en actie ondernemen om dit aan te pakken is de boodschap: MENTAL COACHING


Afbeeldingsresultaat voor einstein quotes you cannot solve a problemZEG ‘NEEN’ tegen BURN-OUT:
EEN RELATIONELE DYNAMIEK

  • Als loslaten niet meer mogelijk wordt: een relationele dynamiek
  • Loyaal zijn aan iedereen, maar niet aan mezelf: een bijzondere relationele dynamiek
  • Als je in een relationele dynamiek zit … met jezelf

Einstein - judgingEen Arcturus LOOPBAANCOACH kadert je professionele activiteiten binnen het grotere geheel van bewustwording en persoonlijke groei.
Je job is bedoeld een expressie te zijn van jouw unieke zelf. Wat zijn jouw kwaliteiten, passies en waarden en hoe kan je daarmee een leven neerzetten dat voor jou betekenisvol is?

Wij ondersteunen je om zelfbewust jouw persoonlijke loopbaandoel op te stellen en er krachtdadig mee aan de slag te gaan, door de juiste acties uit te stippelen.


Afbeeldingsresultaat voor geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werkenStudierichting begeleiding

Je staat op een kruispunt in je leven. De studierichting die je kiest, bepaalt voor een flink stuk wat je van je leven maakt.

Laat je hierbij leiden door je KernTalenten.