Gezonde Geest in een Gezond lichaam

De weg naar een gezonde levensstijl is niet altijd makkelijk …


Wat zou jij graag willen bereiken?

(lees hier alvast enkele getuigenissen)

Hoe krijg je in een oogwenk een stralend gezicht?

Fris en stralend gezicht doorheen het hele jaar

Gelaatsverzorging: Eén van de dingen die ik tof vindt in België is de afwisseling van seizoenen, maar helaas vraagt dit ook veel van mijn huid. Daarom tracht ik doorheen het jaar mijn gelaat de nodige verzorging te geven.
Voor mij is de nodige elasticiteit belangrijk en dIE vind ik terug in de anti-aging lijn.

wellness badkamer door luxe douche – Baden+

Geen inspanning, zonder ontspanning

Dagelijkse ontspanning komt vaak in kleine eenvoudige dingen: een lekker bad of douche, fris gewassen haren, zachte handen, … . Gelukkig zijn die dingen snel binnen handbereik en hoeven die helemaal niet duur te zijn. Vergeet je af en toe niet te verwennen met dergelijke momentjes. Het geeft je energie voor de rest van de dag.

Joggen in de winter: Tips voor gezond lopen bij koud weer

Extra ondersteuning voor je lichaam tijdens het sporten … zeker in de winter maanden

In de winter is het niet altijd even gemakkelijk om sportief aan de slag te blijven. Die regen en wind werken soms op je motivatie, en toch! Tijdens de maanden neem ik een extra ondersteuning. Het helpt me om lekker actief te blijven en optimale prestaties te leveren. Op deze manier hoef ik niet elke lente opnieuw op te bouwen, maar kan ik verder bouwen.

Spieren: geven en nemen zorgt voor de beste vooruitgang

Wanneer je de spieren laat werken, zullen de spieren ook verzorging vragen. Stretchoefeningen na het sporten is alvast een goede start. Daarnaast wordt een goede massage van de spieren ook zeker geappreciëerd, maar helaas staan mijn persoonlijke verzorger niet voortdurend naast me ;-), en dan ben ik blij dat ik kan terugvallen op een paar stimulerende lotions. Naast de uitwendige werking, stimuleer ik mijn spieren ook door middel van een extra proteïne stimulans. Deze helpt bij de verdere spieropbouw en recuperatie (klaar voor de dagen nadien).

Goede werking van de darmen vormt een basis van alles

Buikpijn, misselijkheid, diarree, gekke ontlasting, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Er heerst veel leed als het op de darmen aankomt, nochtans een goede werking van de darmen vormt de basis voor een gezonde levensstijl.

Ik voel me zoveel beter als ik de dag begin met een gezond ontbijt waar de aloë Vera drank standaard een onderdeel van uitmaakt. Ik noem dit een kleine inspanning voor een enorm resultaat.

Hoe start je met een gezondere levensstijl? | WAT WAT

Controle over mijn gewicht en fier voelen in mijn kledingmaat

Diëten helpt me om mijn gewicht naar beneden te halen. Dat is waar, maar tijdens die periode heb ik vaak niet voldoende energie om te sporten. Als ik me dan helemaal op het sporten stort, heb ik het gevoel dat ik meer moet eten, met als gevolg geen gewichtsverlies.

Voor mij is de combinatie gezonder eten en de juiste fysieke inspanning het beste middel om mijn gewicht en kledingmaat te controleren.


Hieronder vind je een informatie over het productgamma van Forever, maar als je graag hebt dat we je mondeling verder helpen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Op die manier kunnen we specifiek in gaan op wat jij nodig hebt.

Ontdek de Forever producten via de webshop:

Blader door Forever product brochure

Wil je zelf een paar producten uittesten zonder aankoopverplichting of wil je graag een online productdemo bijwonen, neem dan even contact op via


Ben je op zoek naar een specifiek productgamma, laat je dan inspireren door de onderstaande categorieën

Ontdek Forever dranken

Aloë Vera dranken vormen de basis van het Aloë Vera Fit productengamma. Wil je meer details kennen over elk van deze producten, neem dan een kijkje in de dranken brochure.

Versterk de sporter in jou

Producten die zeker niet mogen ontbreken in je sportzak: vóór en na de training alsook tijdens de training.

Milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging

Tip: Wil je deze producten vrijblijvend uittesten? Laat me dat dan even weten.

De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van Aloë Vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid.

De FIT producten zijn een combinatie van gezond eten en de nodige lichaamsbeweging: neem een kijkje in de FIT boekjes om te zien welk programma het best bij jou zou passen.

De dranken in de pakketten zijn aan te passen met de smaak van jouw keuze.


Leuke feiten over onze aloë vera

Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel. Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever doen.

Wil je meer weten over Forever en het gebruik van de Aloë Vera plant …