Loopbaan Coaching (met VDAB loopbaancheques)

Een typisch traject verloopt volgens de onderstaande stappen:


  • Kennismakingsgesprek: als je niet zeker bent of dit iets is voor jou, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen en je vragen voor te leggen. Tezamen komen we er wel uit. Wil je liever je vragen via mail stellen … dan kan je het formulier onderaan deze pagina gebruiken. (*)
  • Intake gesprek: Samen met een loopbaancoach bespreek je de loopbaanvragen die je bezig houden en formuleer je jouw verwachtingen. (*)
  • Sessie(s) van 1,5 of 2u: Aan de hand van gesprekken en opdrachten krijg je een heldere kijk op je huidige (werk)situatie en ontdek je zelf mogelijke oplossingen.
  • Resultaat op het einde van de sessies: Samen maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarin je concreet verwoordt wat je volgende stap is.

(*) Tijdens het kennismakingsgesprek of het intake gesprek kan eveneens bekeken worden of KernTalenten; Barrett Values, Insights of een andere scan een geschikte tool is om te integreren.

Aarzel niet om je bijkomende vragen te stellen.
Wil je een folder van het loopbaancentrum Arcturus over Loopbaanbegeleiding ontvangen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, gelieve me te contacteren en ik kom zo snel mogelijk bij jou terug.


Meer weten